Våtrum

Våtrum - lättskött och snyggt!

Plast

I badrummet finns alla möjligheter att låta snygg design möta funktion. Inredningen ska spegla den som är trendmedveten likaväl som gillar det tidlöst klassiska.

Våtrumsplast är ett tryggt materialet om du vill undvika fuktproblem och vattenskador. Släta ytor och få skarvar gör att badrummet går lätt att städa, rengöra och underhålla. Idag finns snygga, stilrena och moderna plastmattor som kommer att ge badrummet en känsla av lyx. Både material- och installationskostnad för våtrumsväggar är betydligt lägre jämfört med kakel och klinker.

Kakel & klinker

Idag är det mer eller mindre standard med kaklade badrum. Kakelplattor är vackra och kan kombineras i en mängd olika varianter. De är dessutom lättstädade. Det är ett hållbart material, som tål slitage. Kostnaden för att kakla är i och för sig dyrare än att lägga en plastmatta, men för många är badrummet viktigt vilket gör att man väljer kakel i alla fall.

Kaklet och klinkers ger det dominerande intrycket i badrummet och kommer att finnas på plats länge. Ljusa färger och stora plattor ger en känsla av luft och rymd, mörka plattor och mosaik skapar en tätare atmosfär.

Att tänka på: När du ska utföra arbete i ditt våtrum är det viktigt att anlita en                                    GVK-auktoriserad fackman för att arbetet ska bli rätt utfört och du kan känna dig säker.
- Anlita alltid en GVK auktoriserad fackman då du ska utföra erbeten i ditt badrum, wc, tvättstuga eller spa. 

Välkommen att kontakta oss för pris- och offertförfrågan »

 

 

trattgrand-bjorkstadens-golv

vatutrymme-bjorkstadens-golv
- Följ oss på Instagram för inspiration. #BjörkstadensgolvAB

Kommentarer inaktiverade.