Kundreferenser Björkstadens Golv

Kundreferenser Björkstadens Golv

Sagt av våra kunder:

"Vi är jättenöjda! Björkstadens Golv var lyhörda och vi fick en bra kontakt med projektledaren. Trots att vi kom på lite nya saker under resans gång så var det aldrig några problem och de blev till och med klara före tidsplan! Vi kan utan tvekan rekommendera Björkstadens Golv till andra!"
Lillemor Örebrand, Marinvägen


"Både jag och min fru är mycket nöjda med den totalrenovering som Björkstadens Golv genomförde. Det som var mest imponerande var att de följde tidsplanen perfekt och krockade inte med andra yrkesgrupper då det var ett omfattande jobb där vi bytte golv, väggar, drog nya ledningar, fixade avlopp samt en del snickerijobb. Jag kan utan tvekan rekommendera Björkstadens Golv till andra."
Erik Peterson | Trattgränd Umeå


"Vi är mycket nöjda med helrenoveringarna av våra två badrum. Det var en stor fördel att Björkstadens Golv tog arbetsledningen och såg till att alla yrkesgrupper var på plats när de skulle så att tidsplanen höll. Kan klart rekommendera Björkstadens Golv till andra som har behov av renovering."
Claes Segerström, Kullavägen


"Min badrumsrenovering blev mycket bra och jag är mer än nöjd. Det bästa var kontakten med projektledaren Robert som hela tiden hörde av sig före- under och efter projektet. Det kändes tryggt!"
Anna Sundström | Trattgränd Umeå


"Tack för ett mycket bra utfört jobb både badrum inne och bastu/duschrum i garaget. Kommer varmt att rekommendera Björkstadens Golv till andra."
Daniel Andersson | Axtorpsvägen Umeå


"Björkstadens Golv och Bjurbäcks Bygg har ett mångårigt samarbete som fungerar utmärkt! De levererar alltid vad de lovat... Plus lite till!"
Andreas Perman | Bjurbäcks Bygg AB


"Vi anlitade Björkstadens Golv för vårt nyproducerade kontorshotell. Det bästa var att de gav ett komplett anbud. Det kom inga överraskningar."
Ulf Bjurbäck | Lövöudden Fastigheter

 

sagt-av-kunder-bjorkstadens-golv

Kommentarer inaktiverade.