Golv

Vilket golv ska jag välja?

Att till exempel välja ett nytt golv att förnya ett rum gör en stor skillnad. Men det finns så många material, mönster och ytbehandlingar att det kanske blir svårt att välja. Här följer några tips som kan hjälpa dig på vägen:

Golv till hallen

Vi drar med och en massa sand och grus utifrån som kan skada golvet. Vi rekommenderar ett material som är extra slitstark till exempel homogena plastgolv eller klinker.

Under hösten och vintern kanske dammsugaren måste fram varje dag så tänk på att välja ett golv som är lättstädat.

Att tänka på: Hallgolvet är det första intrycket dina besökare får så se till att det blir ett gott intryck.

Golv till vardagsrummet

Tänk på att välja ett tåligt golv eftersom vardagsrummet utsätts för mycket slitage. Det är i vardagsrummet alla också samlas. Hur är det med akustiken? Kanske ska du välja ett golv med ljuddämpande funktion.

Vi lägger in Plastgolv och Linoleum.  - Har du frågor kring ditt gamla trägolv?  -Vi hjälper dig. Många trägolv går att slipa upp, medans andra måste bytas ut.  Kontakta oss så hjälper vi dig.  

Golv till köket

Vissa kallar köket för "hemmets hjärta" och däri ligger en hel del sanning. Det är här vi lagar mat, går om varandra och det händer ofta att pannor och kastruller åker i golvet. Välj ett golv som är hållbart och stöttåligt.

Det ska också vara lätt att torka av när olyckan är framme i form av spill.

Att tänka på: Då köket är "hjärtat" i hemmet så blir det vanligare att vi använder rummet till en samlingspunkt både i vardagen och till festen. Låt dig inspireras så att golvet också speglar din egen stil och personlighet.

Golv till sovrummet

Sovrummet är din vilostad. Välj gärna ett golv med isolering så rummet blir tyst och du kan koppla av. Välj ett golv med decibelfunktion, ex Linoleum. Vill du ha ett varmt och mysigt sovrum? Kolla då även upp golvets värmeegenskaper.

Att tänka på: Neutrala, mjuka färger och diskreta mönster inger en lugn känsla. 

 

Välkommen att kontakta oss för pris- och offertförfrågan »

 

lovoudden-bjorkstadensgolv

Bjorkstadens-SVT

Från matta till klinker, SVT Umeå

 

Kommentarer inaktiverade.