Din garanti & trygghet

Din garanti & trygghet

Samtliga anställda i Björkstadens Golv har utbildning och kompetens för de krav som ställs i en golventreprenad. Golvbranschen, GBR, bedriver en omfattande utbildningsverksamhet för auktoriserade golvföretag. De företag som blir auktoriserade ska inom 18 månader se till att samtliga berörda personer i företaget genomgår fastställd utbildning.

För att vara auktoriserade i GBR genomgår vi flera "kravkurser" som upprätthåller den kompetens som auktorisationen garanterar. Det innebär att vi kan utföra golvinstallationer med dokumenterad kompetens inom installationsteknik, renovering och service av golv samt övriga ytskikt.

Våtrumsdeklaration

Som GVK-företag (Svensk Våtrumskontroll) har vi aktuell kompetens och installerar badrum på ett fackmässigt sätt enligt gällande branschregler. När arbetet startar gör vi en så kallad våtrumsdeklaration (våtrumsanmälan). Där anges beställare, plats, startdatum samt avtalat tät- och ytskikt. Kvaliteten kontrolleras sedan fortlöpande under arbetets gång. När badrummet är klart kan du som beställare begära att få ett våtrumsintyg, ett kvalitetsdokument som visar att badrummet är fackmässigt installerat. Intyget är viktigt för till exempel försäkringsbolag, bostadsrättsförening och eventuella bostadsköpare som vill vara säkra på att badrummet är utfört enligt gällande branschregler.

Välkommen att kontakta oss »

 

trattgrand2-bjorkstadens-golv

garanti-bjorkstadens-golv2
tragolv-bjorkstadens-golv

Kommentarer inaktiverade.